Vilkår og betingelser

Generelt

Denne bookingplatform drives af Lookbooklocal (herefter benævnt ’’Lookbooklocal’’, ’’os’’, ’’vi’’, eller ’’vores’’. Lookbooklocal er registreret i Danmark med cvr-nummer 40918760. Lookbooklocal er registreret på adressen Hiort Lorenzensgade 29, 2. th. 2200 København N. Lookbooklocal formidler køb og salg gennem annoncering. Ved at bruge booking- og betalingsplatformen, accepterer du følgende vilkår og betingelser:

Anvendelse af Lookbooklocal

Som medlem kan du oprette en portfolio profil og annoncere dine services, tjenester og ydelser, og accepterer samtidig ikke at gøre følgende:

  • Overtræde nogen former for love
  • Overtræde nærværende vilkår og betingelser
  • Være vildledende eller usand
  • Krænke tredjemands rettigheder
  • Belaste eller forstyrre driften på vores platform urimeligt
  • Kopiere, ændre eller distribuere andre personers indhold
  • Benytte nogen former for robot eller andre automatiske midler til at få adgang til vores platform og indsamle oplysninger uden vores udtrykkelige tilladelse

Misbrug

Benyt venligst knappen på de enkelte ’brugere/services’ til at fortælle os om eventuelle problemer eller indhold der strider imod vores vilkår og betingelser.

Vi forbeholder os retten til at afslutte eller begrænse vores ydelse, fjerne indhold og træffe de nødvendige tekniske og juridiske foranstaltninger, hvis vi mener, indhold eller andet er uforeneligt med indholdet af disse eller andre af Lookbooklocals vilkår og betinger, eller på anden vis overtræder gældende lovgivning. Vi påtager os ikke noget ansvar for overvågning af vores side, herunder ydelser, ulovligt- eller uautoriseret indhold, eller brugernes benyttelse af vores hjemmeside eller ydelser.

Ansvar for oprettelse af indhold

Du bærer selv ansvaret for at indhold du opretter på vores tjenester er i overensstemmelse med disse eller andre af Lookbooklocals vilkår og betingelser, eller på anden vis overtræder gældende lovgivning. Ligeledes bærer du selv ansvaret og bevisbyrden for at oprettelsen af dit indhold ikke krænker tredjemands rettigheder. Lookbooklocal gennemgår ikke indhold du opretter, for at sikre at indholdet ikke krænker tredjemands rettigheder eller gældende lovgivning i øvrigt. Du indvilliger i at være erstatningsansvarlig for ethvert tab som Lookbooklocal lider som følge af at indhold du har oprettet krænker tredjemands rettigheder eller gældende lovgivning i øvrigt.

Rettigheder over indhold

Det er ikke tilladt at kopiere, ændre eller distribuere vores hjemmeside/platform eller dens indhold, ophavsrettigheder eller varemærker.

Når du opretter indhold på vores hjemmeside/platform giver du Lookbooklocal ubegrænset, vederlagsfri, overdragelig og uigenkaldelig ret til at tilgængeliggøre, ændre og fremstille eksemplarer af indholdet. Lookbooklocal kan eksempelvis gøre brug af indholdet til lagring og visning af dine annoncer samt til markedsføringsformål.

Den retmæssige ejer af indholdet kan anmode om, at indhold der bruges af Lookbooklocal kan fjernes. For at få fjernet indhold som du ejer ophavsrettighederne på, skal du kontakte os på [email protected].

Vores ansvar

Lookbooklocal er ikke involveret i selve transaktionen mellem sælger og køber, og vi påtager os derfor ikke noget ansvar i forbindelse med varer eller ydelser du køber igennem vores hjemmeside/platform. Samtidig indvilliger du i ikke at holde os ansvarlig for andres brugeres adfærd på vores hjemmeside/platform. Størstedelen af vores indhold kommer fra andre brugere, så vi kan ikke garantere for nøjagtigheden af indholdet, varen eller ydelsen. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, herunder penge, omdømme eller andre følgeskader, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside/platform.

Reservation

De tjenester du benytter dig af ved brug af betalingstjenesten, leveres direkte af tjenesteudbyderen og ikke af Lookbooklocal. Tjenester der benyttes i forbindelse med betalingstjenesten, håndteres af tredjepart.

Bemærk, at du påtager dig et økonomisk ansvar ved brug af vores tjenester. Du skal sikre dig, at al den information som du giver os, i forbindelse med din brug af tjenesten, er korrekt og sand.

Husk at medbringe en kopi af din reservationsbekræftelse, når du ankommer til den reserverede tid.

Afbestilling

I det tilfælde, at du måtte ønske at afbestille, skal du gøre brug af din reservationsbekræftelse, hvori der vil fremgå en afbestillingskode. Denne skal bruges under afbestillingsfeltet på lookbooklocal.dk/afbestilling.

Afbestillingen skal ske senest 24 timer før den reserverede tid. Tag forbehold for at dette er en generel anvisning og at der kan forekomme andre aflysningspolitikker hos den enkelte serviceudbyder. En sådan aflysningspolitik vil fremgå af serviceudbyderens profil, samt af reservationsbekræftelsen.

Generel brug af tjenesten

Vi forbeholder os retten til uden varsel at opsige, annullere og suspendere din adgang til vores platform, hvis vi vurderer, at du overtræder disse vilkår og betingelser – eller på anden vis misbruger vores tjenester.

Ændringer eller rettelser

Vi kan til enhver tid opdatere disse vilkår og betingelser. Disse ændringer træder i kraft så snart du opretter indhold på vores hjemmeside/platform, eller efter senest 30 dage.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre former for henvendelser, kan vi kontaktes på følgende:

Tlf: 40502059 (man fre 8-16)

Mail: [email protected]

Abonnementsbetingelser

Lookbooklocal
Hiort Lorenzensgade 29, 2th
2200 København N
TLF: 40502059
CVR: 40918760

Generelt
Lookbooklocal stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på https://www.lobol.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Lookbooklocal.
Disse handelsbetingelser for brug af tjenesten gælder for aftaler mellem Lookbooklocal og én fysisk person (herefter ’Brugeren’) vedrørende tjenesten. Kun personer der er 18 år eller ældre og bor i Danmark kan indgå en aftale med Lookbooklocal vedrørende tjenesten.
Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Lookbooklocal.
For at få adgang til tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang
Tjenesten giver Brugeren adgang til Lookbooklocal’s tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten
Brugeren skal for at få adgang til tjenesten registrere en brugerkonto på platformen.

Registrering og brugeradgang
Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.
Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter ’log-in oplysninger’). Brugerens log-in oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.
Brugeren skal opbevare login-oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al sin brug af sin brugerkonto. Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens log-in oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Lookbooklocal samt ændre sit password.

Gebyrer og betaling
Gebyrer for brug af tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.
Betaling for abonnementet sker forud.
Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Lookbooklocal tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer
Lookbooklocal forholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for tjenesten.
ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.
Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal afgives og sendes på mail [email protected]. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Medmindre andet aftales, accepterer du at dit indhold vil blive indrykket af Lookbooklocal inden udløbet af den lovfæstede fortrydelses periode. Du accepterer også at en eventuel fortrydelsesret bortfalder, så snart Lookbooklocal har opfyldt aftalen om indrykningen af det pågældende indhold.

Opsigelse af abonnement
Opsigelse af tjenesten kan ske ved udgang af betalings perioden på 1 måned fra seneste betaling, medmindre man er bundet af en bindingsperiode, eller andet er aftalt eller fremgår af din ordre. For at opsige sin aftale skal man bruge det, på forsiden, angivede link eller kontakte Lookbooklocal via [email protected].

Betaling
Lookbooklocal modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Lookbooklocal benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder at din date er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.
Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til Lookbooklocal i rimelig tid efter varens modtagelse. Her antages max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.
Lookbooklocal dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.
Ved returnering kontaktes virksomheden:
LookbooklocalHiort Lorenzensgade 29, 2th
2200 København N
TLF: 40502059
Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Generel brug af tjenesten

Vi forbeholder os retten til uden varsel at opsige, annullere og suspendere din adgang til vores platform, hvis vi vurderer, at du overtræder disse vilkår og betingelser – eller på anden vis misbruger vores tjenester.

Forbrugerbeskyttelse
Læs mere om din beskyttelse som forbruger på forbrug.dk.

Klagemuligheder
Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu
Ved klage skal vores email adresse angives: [email protected] samt hjemmesiden du har købt varen på.

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre former for henvendelser, kan vi kontaktes på følgende:

Tlf: 40502059 (man fre 8-16)

Mail: [email protected]