ePrivacy and GPDR Cookie Consent by CookieConsent.com
Søg

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

 

Generelt

Denne bookingplatform drives af Lookbooklocal (herefter benævnt ’’Lookbooklocal’’, ’’os’’, ’’vi’’, eller ’’vores’’. Lookbooklocal er registreret i Danmark med cvr-nummer 40918760. Lookbooklocal er registreret på adressen Hiort Lorenzensgade 29, 2. th. 2200 København N. Lookbooklocal formidler køb og salg gennem annoncering. Ved at bruge booking- og betalingsplatformen, accepterer du følgende vilkår og betingelser:

 

Anvendelse af Lookbooklocal

Som medlem kan du oprette en profil og annoncere dine services, tjenester og ydelser og som bruger kan du booke en serviceudbyder og accepterer samtidig ikke at gøre følgende:

  • Overtræde nogen former for love
  • Overtræde nærværende vilkår og betingelser
  • Være vildledende eller usand
  • Krænke tredjemands rettigheder
  • Belaste eller forstyrre driften på vores platform urimeligt
  • Kopiere, ændre eller distribuere andre personers indhold
  • Benytte nogen former for robot eller andre automatiske midler til at få adgang til vores platform og indsamle oplysninger uden vores udtrykkelige tilladelse

 

Misbrug

Benyt venligst kontaktformularen eller vores email til at fortælle os om eventuelle problemer eller indhold der strider imod vores vilkår og betingelser.

Vi forbeholder os retten til at afslutte eller begrænse vores ydelse, fjerne indhold og træffe de nødvendige tekniske og juridiske foranstaltninger, hvis vi mener, indhold eller andet er uforeneligt med indholdet af disse eller andre af Lookbooklocals vilkår og betinger, eller på anden vis overtræder gældende lovgivning. Vi påtager os ikke noget ansvar for overvågning af vores side, herunder ydelser, ulovligt- eller uautoriseret indhold, eller brugernes benyttelse af vores hjemmeside eller ydelser.

 

Ansvar for oprettelse af indhold

Du bærer selv ansvaret for at det indhold du opretter på vores tjenester er i overensstemmelse med disse eller andre af Lookbooklocals vilkår og betingelser, eller på anden vis overtræder gældende lovgivning. Ligeledes bærer du selv ansvaret og bevisbyrden for at oprettelsen af dit indhold ikke krænker tredjemands rettigheder. Lookbooklocal gennemgår ikke indhold du opretter, for at sikre at indholdet ikke krænker tredjemands rettigheder eller gældende lovgivning i øvrigt. Du indvilliger i at være erstatningsansvarlig for ethvert tab som Lookbooklocal lider som følge af at indhold du har oprettet krænker tredjemands rettigheder eller gældende lovgivning i øvrigt.

 

Rettigheder over indhold

Det er ikke tilladt at kopiere, ændre eller distribuere vores hjemmeside/platform eller dens indhold, ophavsrettigheder eller varemærker.

Når du opretter indhold på vores hjemmeside/platform giver du Lookbooklocal ubegrænset, vederlagsfri, overdragelig og uigenkaldelig ret til at tilgængeliggøre, ændre og fremstille eksemplarer af indholdet. Lookbooklocal kan eksempelvis gøre brug af indholdet til lagring og visning af dine annoncer samt til markedsføringsformål.

Den retmæssige ejer af indholdet kan anmode om, at indhold der bruges af Lookbooklocal kan fjernes. For at få fjernet indhold som du ejer ophavsrettighederne på, skal du kontakte os på Inf[email protected].

 

Vores ansvar

Lookbooklocal er ikke involveret i selve transaktionen mellem sælger og køber, og vi påtager os derfor ikke noget ansvar i forbindelse med varer eller ydelser du booker igennem vores hjemmeside/platform. Samtidig indvilliger du i ikke at holde os ansvarlig for andres brugeres adfærd på vores hjemmeside/platform. Størstedelen af vores indhold kommer fra andre brugere, så vi kan ikke garantere for nøjagtigheden af indholdet, varen eller ydelsen. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, herunder penge, omdømme eller andre følgeskader, der opstår som følge af din brug af vores hjemmeside/platform.

 

Reservation

De tjenester du benytter dig af ved brug af bookingstjenesten, leveres direkte af tjenesteudbyderen og ikke af Lookbooklocal. Tjenester der benyttes i forbindelse med bookingstjenesten, håndteres af tredjepart.

Bemærk, at du påtager dig et økonomisk ansvar ved brug af vores tjenester. Du skal sikre dig, at al den information som du giver os, i forbindelse med din brug af tjenesten, er korrekt og sand.

Husk at medbringe en kopi af din reservationsbekræftelse, når du ankommer til den reserverede tid.

 

Afbestilling

I det tilfælde, at du måtte ønske at afbestille, skal du gøre brug af din reservationsbekræftelse, hvori der vil fremgå hvilken udbyder du har booket en tid hos. Du skal kontakte udbyderen direkte ift. deres afbestillingsregler.

Afbestillingen skal ske senest 24 timer før den reserverede tid. Tag forbehold for at dette er en generel anvisning og at der kan forekomme andre aflysningspolitikker hos den enkelte serviceudbyder. En sådan aflysningspolitik vil fremgå af serviceudbyderens profil.

 

Generel brug af tjenesten

Vi forbeholder os retten til uden varsel at opsige, annullere og suspendere din adgang til vores platform, hvis vi vurderer, at du overtræder disse vilkår og betingelser – eller på anden vis misbruger vores tjenester.

 

Ændringer eller rettelser

Vi kan til enhver tid opdatere disse vilkår og betingelser. Disse ændringer træder i kraft så snart du opretter indhold på vores hjemmeside/platform, eller efter senest 30 dage.

 

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre former for henvendelser, kan vi kontaktes på følgende:

 

Tlf: 40502059 (man fre 8-16)

 

Mail: [email protected]