ePrivacy and GPDR Cookie Consent by CookieConsent.com
Søg

Abonnementsbetingelser

Abonnementsbetingelser

Lookbooklocal, Hiort Lorenzensgade 29, 2th 2200 København N TLF: 40502059 CVR: 40918760

Generelt 

Lookbooklocal stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på https://www.lobol.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Lookbooklocal. Disse handelsbetingelser for brug af tjenesten gælder for aftaler mellem Lookbooklocal og én fysisk person (herefter ’Brugeren’) vedrørende tjenesten. Kun personer der er 18 år eller ældre og bor i Danmark kan indgå en aftale med Lookbooklocal vedrørende tjenesten. Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og Lookbooklocal. For at få adgang til tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til Lookbooklocal’s tjenester bestemt ved bestilling.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til tjenesten registrere en brugerkonto på platformen.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort. Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter ’log-in oplysninger’). Brugerens log-in oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet. Brugeren skal opbevare login-oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al sin brug af sin brugerkonto. Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens log-in oplysninger, skal Brugeren omgående underrette Lookbooklocal samt ændre sit password.

Gebyrer og betaling

Gebyrer for brug af tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden. Betaling for abonnementet sker forud. Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Lookbooklocal tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer

Lookbooklocal forholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for tjenesten. ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal afgives og sendes på mail [email protected] I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Medmindre andet aftales, accepterer du at dit indhold vil blive indrykket af Lookbooklocal inden udløbet af den lovfæstede fortrydelses periode. Du accepterer også at en eventuel fortrydelsesret bortfalder, så snart Lookbooklocal har opfyldt aftalen om indrykningen af det pågældende indhold.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af tjenesten kan ske ved udgang af betalings perioden på 1 måned fra seneste betaling, medmindre man er bundet af en bindingsperiode, eller andet er aftalt eller fremgår af din ordre. For at opsige sin aftale skal man bruge det, på forsiden, angivede link eller kontakte Lookbooklocal via [email protected]

Betaling

Lookbooklocal modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK)

Lookbooklocal benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder at din date er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til Lookbooklocal i rimelig tid efter varens modtagelse. Her antages max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Lookbooklocal dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Ved returnering kontaktes virksomheden: LookbooklocalHiort Lorenzensgade 29, 2th 2200 København N TLF: 40502059 Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Generel brug af tjenesten

Vi forbeholder os retten til uden varsel at opsige, annullere og suspendere din adgang til vores platform, hvis vi vurderer, at du overtræder disse vilkår og betingelser – eller på anden vis misbruger vores tjenester.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger på forbrug.dk.

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby www.forbrug.dkFor EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU kommissionens online klageplatform. ec.europa.eu Ved klage skal vores email adresse angives: [email protected] hjemmesiden du har købt varen på.

 

Kontakt

Har du spørgsmål eller andre former for henvendelser, kan vi kontaktes på følgende:

Tlf: 40502059 (man fre 8-16)

Mail: [email protected]